95 cm Väsby Ridklubb

På framridningen gick det bra gör Linda och Yngve. Han var pigg och busig haha. På framhoppningen hoppade han fint över krysset och räcket men på oxern ville han inte hoppa. Han stannde väldigt många gånger och vi sänkte och så. Tillslut hoppade han den två gånger innan de gick in på banan!

Jag hade ju inte så höga förväntningar eftersom Yngve kan stanna på vad som hest men han hoppade!  Haha. Jag blev så glad då han hoppade över första och det rullade ju på. Ha hoppade 1an, tvåan, trean, fyran och så kom han stort på femman men han hoppade! Dock hamnade Linda framför sadeln och han inte upp förän allderes för sent till nästa hinder så han hade aldrig kunnat hoppa den så där blev det stopp. 
Sen rullade han lätt över sjuan men gjorde ett dumt stopp på 8an. Men då skulle Linda ha tagit en stor sväng så hade han hoppat utan problem men hon gjorde en allderes för liten volt och kom i släng galopp/trav och med det kommer han ju aldrig över en maxad oxer så han stannade även där. 
 
Men jag är ändå såååå glad för två stopp var inte pga honom. Där hade ju nästan vilken häst som helst stannat så han har verkligen varit duktig! Han som brukar stanna på 70-80 hinder hoppade lätt över de flesta hinder som ändå var 95. DUKTIG!

Missarna kommer de lära sig av och göra bättre nästa gång. Men en riktigt bra start ändå på lokalt!
 
Så nervös som jag är lyckades jag inte fota något, bara lite på framridningen som kommer sen (:

Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Hahhaa "tyst Amanda!!" xd

2012-10-14 @ 15:35:02
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Jennike Andersson

Men va kul och se, duktiga och modiga framför allt! Kramar i massor;-)!!

2012-10-15 @ 00:29:32

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0