Härligt dressyrpass!

Idag red jag i ridhuset för det var så förbannat kallt ute! Han var lite spänd i början och var lite småtittig fast inte så farligt. Värmde upp med att rida halva programmet, göra mycket volter och flytta för skänkeln, lågform och utsträckt galopp.
Sedan började jag med övergångar mellan trav skritt, fungerade super! Han verkar ha fattat att han inte bara ska tvärstanna ;) Galopperade även lite på kort tygel, haha märktes att han tyckte det var lite jobbigt eftersom att han kickade lite hit och dit så fort man sa till honom att hålla galoppen. Jag skrittade lungt en stund sedan, han var fortfarande ganska stel och ville inte traggla. Efter skritten bara flög han fram i underbar trav! han tog tyglen jättebra. Vi red mycket serpentiner och halt från trav. Han tog några steg bak (INTEBRA) men korrigerade det fort och då slutade han. Han gjorde även galoppfattningar vilket gick helt okej! Men det var bra. Traven var i alla fall underbar och red mycket volter, serpentiner och ökningar. Hans ökningar är UNDERBARA, han bara flyger iväg HÄRLIGT!
Travade och skrittade av honom. Ville verkligen klippa manen men orkade inte idag. Ska göra det på söndag istället. Tycker ni att manen är lite för lång? (obs vill ju ha en bra man att knoppa)
Ajuste, det blir ingen Pay and ride imorgon, de ställde in pga kallt väder ): SUGER men smällar man får ta. Hoppas vi hittar något annat snart att komma ut på!
image description

Kommentarer
Postat av: Felicia

sv: tack ska du ha :)

2012-02-03 @ 20:59:38
URL: http://feliciaslindblom.blogg.se/
Postat av: Hedvig

SVAR: Ja visst ser den helt underbar ut? :D

2012-02-03 @ 21:54:10
URL: http://cinca.blogg.se/
Postat av: Ebba

Fin blogg! :)



// Ebba http://northons.blogg.se/

2012-02-04 @ 08:47:22
URL: http://northons.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Nu har jag en ny bloggtävling på bloggen där du kan vinna ett 4-pack transportskydd i valfri storlek från Amigo/Horseware värde 545 kr.

Passa på att tävla medans chansen finns! Klicka på länken för att komma direkt till tävlingsinlägget: http://stockholmsjenna.se/?p=5419

2012-02-04 @ 09:56:34
Postat av: Julia K (TEAMRYTTARNA)

Super fin blogg! Följa varandra via bloglovin? :)

2012-02-04 @ 10:30:47
URL: http://teamryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0