All in!

Idag var det ridning hela hela dagen! Jag skulle egentligen tränat för Lisa på morgonen, men det blev inte av tyvärr så jag red ut Oscar istället. Han är oskodd så det blev ganska lugnt; Även om det börjat smälta bort så är jag lite försiktigt, jag vill ju inte att han ska halka och skada sig! Han var så söt och snäll idag, börjar tro att han kan bli en vanlig ponny? Haha, hoppas kan man göra iallafall!
Efter passet med Oscar så red jag ut Lilla D också. Jag har ridit Lillan i fyra dagar medan Frida som äger henne är bortrest! Lillan är ett svart dressyrsto som det gått sjukt bra för på tävlingsbanorna. Hennes bästa resultat är en seger på 85.??% med en 10:a på skritten. Superhästen, haha. Hon är jätterolig att rida verkligen och idag red vi som sagt ut! Så himla mysigt att vara ute i solen!
(Jag snodde en bild på Lillan utav Frida, hoppas och tror att det är okej)
När jag var klar i stallet så satte jag och min mamma iväg till dalarna för att provrida lite hästar. Vi åkte upp till Tusse som jag, Amanda och Tove brukar träna för. Tusses dotter Elsa har ett litet försäljningsstall och hon hade en del hästar som kunde tänkas passa.
.
Först red jag ett 7 årigt KWPN sto, superkänslig med massa gång, jättefin mekanik hade hon. Hon var ganska grön i ridningen, lite vinglig fortfarande trots att hon är sju år. Men verkligen trevlig! Och dessutom så hoppade hon jättetrevligt, hon verkligen flög över allt och tog tag i hindrena utan att bli för mycket. Superkul, men lite grön där med!
.
Nummer två var ett 5 årigt halvblodssto efter 007 (Double 07) som jag faktiskt har provridit för drygt ett och ett halvt år sen. Senast jag var där så stod hon mest på bakbenen, haha, som tur är var det bättre idag. Den här hästen hade trevlig gång, hoppade kanon och kunde mycket för sin ålder. Men hon är också den lite tuffare typen, hon är lite stoig och kaxig, säger ifrån mycket och skuttar runt. Otroligt söt dock är hon :)
.
Den sista hästen jag red var en ren hoppmopdell efter Baloo B, en hopphingst. Hon var ändå rätt trevlig på backen, lite framtung bara, men hon kunde ändå en del vilket gjorde henne kul ändå. Hoppningen var så himla rolig på henne. Det bästa var att jag som är så kass på avståndsbedömning blev riktigt skärpt här och fick till det bra (lite nöjd med sig själv får man vara!). Hon var så mysig att hoppa på, man kände sig trygg även om hindrena blev högre utan att det blev tråkigt.
.
Jag har inte bestämt mig om något med någon häst, jag tänkte bara att det skulle vara kul att berätta lite om det också även om det är mycket information :)
Det här var iallafall en lång dag, otroligt utmattande, haha. Vi hörs igen imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0