Senaste

Åh vad det är skönt med jullov! Fast det blir inte mycket ro ;)
 
Har inte uppdaterat så mycket vad Yngve gjort senaste dagarna så tänkte jag gör det.
 
I tisdags red Hanna i stallet Yngve eftersom jag och mamma var på Lindas julkonsert. Hanna har ridit Yngve en gpng tidigare. Det hade gått jätte bra i tisdags och Hanna tyckte det var jätte roligt att rida honom vilket alltid är kul att höra!
 
I onsdags var det hoppträning som det vanligtvis är på onsdagar. De var banhoppning och det hade gått bra! Var där och kollade då de hoppade banan första gången så tror de höjde upp lite senare (: Yngve var pigg och hoppade allt! Jag och pappa var även iväg och kollade på en bil. Vi ska ju byta bil och den ska ju köra Yngve osv. Vi har inte riktigt bestämt oss men kul var det!
 
Igår, alltså torsdag, fick Yngve vila. Hade väl egentligen tänkt att rida ut en sväng men jag kände mig lite sjuk och stannade hemma hela dagen. Åkte först till stallet väldigt sent så han fick vila. Men det var han värd, han har ändå inte vilat sedan förra lördagen. 
 
Idag blir det träning för Lisa! Och jag och tove ska fota varandra vilket är super kul. Så förvänta er bilder här på bloggen! :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0