Yngves släkt

Den ända jag vet om Yngve är Yngves mammas sida och där har jag hela släktraddan ner till 1800 talet.
Yngves morfar var som det ser ut en otroligt fin avelshingst och har flera fina avkommor. Dock hittar jag ingen bild på honom men det står om honom överallt. Hans namn är Juravel OX, OX betyder ju att han är renrasig arab.
Så här står det skrivet om honom (det stod på Holländska, ursäkta googletranslate):
Juravel fantastiska vackra fullblod hingst med mycket korrekta rörelser. Hans gyllene karaktär och perfekt pole storlek gör honom till en idealisk hingst för uppfödning av sport ponnyer tillförlitliga. Juravel gjorde hans kännetecken som redan har tryckt på både idrott och ponnyer godkännande. Många av hans barn in i Ster och Keur predikat och flera avkommor gör snacket på internationell nivå i dressyr, hoppning och sammansatt.
'
När jag läser på så ser jag att Yngves mamma har halvblod i sig med, men den halvblodssläkten har en massor med araber i sig så Yngve är mer arab än halvblod vad jag ser nu i alla fall!
Sen vet jag ju inte vad hans pappa är (det blev en tjuvbetäckning i Holland) Men skulle vara SÅÅÅ intressant att veta. Eftersom att Juravel är ponny och Yngves mamma är ponny så måste ju Yngves pappa vara en stor häst? fast ändå en tunn stor häst. Jag tror att Yngves pappa var halvblod eller något liknande. Det känns mest så.
Finns massor med bilder innom Yngves mammas släkt så kan visa några senare!
Bebis Yngve och hans mamma, Tashmiray van the Fairplay
image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0