Idag red Frida Yngve

Idag skulle Frida rida Yngve. Frida är en tjej i stallet som är väldigt duktig på dressyr och tävlar höga klasser med sin häst Lilla D. Hon är även väldigt duktig på att rida hästar i allmänhet och har hjälp mig med min förra Ponny.
-
Tyckte det såg bra ut redan från början då hon satte upp haha. Han hade energin hela tiden och jättebra kontakt på tygeln. Skritten var inte toppen i början, han har väldigt svårt att gå på ordentligt.
Då Frida sen skulle galoppera kom problemet som jag haft ett tag utan att tänka på det. Han har väldigt svårt att få under benen och slänggalopperar helst, vilket leder till att han blir en meter längre än vad han borde haha.
-
Frida fick till det några gånger men endast några steg vilket är bättre än vad jag fått. Ska jobba mycket med galopp från skritt och endast några steg så han långsamt kan bygga upp styrka för att kunna bära sig i galoppen.
Har nog aldrig sätt honom gå så bra men har aldrig sätt honom så svettig haha. Duschade av honom och sen fick han vila med täcke på i någon timma innan jag tog av den.
världens finaste skrutt ♥
Sadelkammaren - Frida säljer även väldigt bra sadlar och tillbehör, kolla in!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0