15 skäl att köpa ponny

En av Tidningen Ridsports bloggare har nu skrivit ett bra inlägg om varför man ska köpa ponny till sitt barn - och jag håller verkligen med på alla punkter. HÄR kan ni läsa inlägget.
Jag tror verkligen att ponnyägande för med sig många positiva saker för barn - och jag vet nog, som har haft ponny sedan jag var 12 år. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte mådde särskilt bra när jag var 12 år, det är ingenting jag idag berättar när andra frågor om hur jag lyckades övertala mina föräldrar. Men när jag fick min första ponny så var det för att jag skulle må bättre - och det tackar jag mina älskade föräldrar för idag.
 
När jag blev fodervärd så träffade jag nya kompisar, kom till en ny atmosfär och jag blev en helt annan människa. När jag sedan fick min första egna ponny fortsatte utvecklingen, och trots att jag alltid har varit duktig i skolan så tror jag aldrig att motivationen hade funnits kvar utan den där ponnyn vid min sida. Idag är det Amoure som hjälper mig att ta mig igenom de svåra stunderna, och att inte slita håret av mig när jag är stressad över skolan.
 
Att vi blir bra ledare, mognar snabbare och lär oss att ta ansvar är bara små fördelar - egentligen så handlar det så mycket mer om hur vi mår, hur våra liv blir och hur mycket vi förändras. Jag är evigt tacksam över att jag fick chansen att ha egen häst, och de här åren kommer jag aldrig någonsin glömma.
VÅGA KÖPA PONNY!
Fina Boyen som jag hade på foder hösten 2008 till våren 2009.

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0