Lurbo RK 2/2-14

Idag fick en något spänd men ytterst laddad Amoure komma ut på tävlingsbanan efter fyra månaders tävlingsuppehåll :) Lurbo Ridklubb var platsen för dagen.
På framridningarna kändes han väldigt pigg och ville gärna galoppera fort, men han lyssnade ändå okej. I skritt och trav så var han ganska mjuk och hoppade bra på framhoppningen.
Dessutom skötte han sig super då det blev väldigt mycket väntan i transporten för honom - han är en sådan klippa att ha med sig <3
 
LC - 90 cm
Amoure var spänd när vi kom in i ridhuset, hoppade in i väggen för infångare och hade sig men hoppade som alltid allt jag styrde på. En helt okej runda, fick ett riktigt skitpet på hinder nummer tre - ett räcke mot läktaren - men resten hoppade han väldigt bra på.
 
LB - 100 cm
En av våra bästa rundor hittills, trots att galoppen ställde till det lite. Mest bra språng, något oflyt med fel galopp och någon korsgalopp men också några klockrena byten. Vips så befann vi oss i vår första omhoppning - och det var också den längsta banhoppningen Amoure gått på tävling - 13 hinder, 14 språng.
Första hindret i omhoppningen kom vi tyvärr lite tokigt på så det blev ett helikopterhopp och ett nedslag - men annars hoppade han väldigt bra och fick mycket beröm.
 
Filmen från 100 cm
 
Känns som en bra början på året - vi ska fortsätta nöta byten så försvinner förhoppningsvis det problemet :)

Kommentarer
Postat av: Tuva

Kul att det gick bra :D
Ni är så duktiga!

2014-02-02 @ 20:40:06
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0