Back on track

Hej allihopa!
Som ni ser så har bloggen nu fått en vår-uppfräschning och med den har jag även tänkt komma tillbaka och blogga ordentligt igen - d.v.s. dagligen.  
Anledningen till att jag varit väldigt frånvarande är helt enkelt att jag har haft mycket att göra och att tankarna definitivt inte legat på bloggen. Utöver det som just nu är "innan lovet stress" i skolan med mängder av inlämningar, prov och så vidare, så har jag även fått fast anställning, vilket känns väldigt bra. Dock tar det en del tid då jag verkligen vill hinna prestera både i skolan, på jobbet och på hästryggen.
De två veckorna som är kvar nu innan jag (äntligen) får gå på påsklov kommer vara relativt hektiska men nu till helgen ska Amoure och jag iväg på äventyr. Jag är ledig och ska spendera helgen i Mantorp tillsammans med klubbkompisar där vi ska ha två träningsdagar på min favorit terrängbana :)
Amoure börjar dock kännas ganska fin nu efter vinterns svacka, och vi börjar även lägga mer vikt på uthålligheten inför kommande fälttävlanssäsongen. Bara drygt två veckor kvar till årsdebut!
 
Ha det bra, så hörs vi igen senare!
Vi har bara haft bra starter i Mantorp hittills så vi hoppas på ytterligare detta år :)

Kommentarer
Postat av: naturalponies.blogg.se

Så himla fin design!

2014-04-01 @ 12:24:00
URL: http://naturalponies.blogg.se/
Postat av: Natural Ponies - Tuuli

Oj, kommentaren ovan var från mig :)

2014-04-01 @ 12:24:27
URL: http://naturalponies.blogg.se/
Postat av: Tuva

Åh vad designen blev fin :)

2014-04-01 @ 18:54:33
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0