Amoure 10/9-13

Igår åkte vi till Stora Wäsby och tränade för Lena, vilket var riktigt roligt :)
Vi höll till på den stora utebanan men jag valde att rida på det vanliga tredelade ändå, för han kändes ändå lugn dagarna innan.
 
Under framridningen fick vi rida öppna, förvänd galopp, 10-meters volter, travbommar samt skänkelvikning. Amoure kändes otroligt ridbar. Stadig, lugn och lyhörd. För att vara hoppning så var han väldigt fin.
Vi började med att hoppa en linje där vi travhoppade ett räcke och sedan fortsatte i galopp till en oxer. Sedan hoppade vi en bruten linje oxer-oxer. Amoure försökte vara duktig och byta galopp men fick inte riktigt med sig bak så det blev lite vingligt någon gång och en gång drog han iväg men annars kändes det bra och han hoppade runda språng.
Avslutningsvis hoppade vi en bana med både linjer, kombination och studs och Amoure kändes ridbar. Han drog iväg en gång men annars var han väldigt lugn och väntade på sprången, jättekul!
 
Jag är väldigt glad över att jag red på tränsbettet eftersom att det faktiskt fungerade väldigt bra ändå. Målet är ju att alltid rida på tränsbettet, oavsett vad vi gör :)
Dålig mobilbild men tyvärr allt från igår.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur mår Yngve? Är han fortfarande halt?

2013-09-14 @ 09:53:45

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0