En sak du kanske inte visste om mig

Jag har ett stort intresse utöver hästar och ridning - Matlagning och Bakning.
Jag har tyckt om att laga mat och baka sedan jag var liten - det är liksom min andra passion. Jag älskar hur man kan vara så kreativ i köket och göra i princip vad som helst med lite olika ingredienser.
 
Ett av mina mål är just nu att sammanställa en kokbok med recept jag har kommit på själv. Jag har kommit en bra bit på vägen, och har en lång lista på recept som ska provlagas för att se om de fungerar.
Jag har väldigt svårt att laga efter recept - det är alltid något som borde bytas ut (enligt mig) eller läggas till, därför har det fallit sig ganska naturligt för mig att skriva ihop egna recept.
 
Det är lite av en dröm jag har - att få en kokbok publicerad. Jag hoppas i alla fall att det ska finnas ett intresse hos nära och kära, och kanske även er läsare.
Jag tycker att alldeles för många kokböcker innehåller komplicerade recept med hundratals ingredienser som egentligen inte gör någon nytta. När jag bakar och lagar mat försöker jag göra det enkelt men samtidigt gott och exklusivt. Smaken är det viktigaste - inte ett långt och komplicerat tillvägagångssätt.
 
Kanske är det mitt namn ni ser på en kokbok i framtiden. Önska kan man ju alltid göra.
Ett av mina mest lyckade recept - en gudomligt god Frozen Cheesecake som passar lika bra till dem som (precis som mig) inte är jätteförtjusta i Cheesecakes.

Kommentarer
Postat av: Stockholmsjenna.se

men åh va gott det där såg ut!

2013-10-23 @ 14:06:26
URL: http://stockholmsjenna.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0