Att uppskatta det man gör

Jag är en otroligt självkritisk person, jag blir sällan nöjd och är det något som går fel så beror det på mig. Det är alltid mitt fel när något går fel och det kan få mig att må riktigt dåligt.
Ibland har jag väldigt svårt att uppskatta det jag gör - går det riktigt bra en gång så kanske jag bara tänker på det som inte alls gick lika bra. Det är svårt att sätta på fingret på varför, men så är det bara.
 
En sak som jag dock är ganska bra på att uppskatta är mitt arbete med Amoure. Jag måste ju ha gjort något rätt på vägen, eller hur? Jag vet att det är lite tabu-artat att i ridsporten säga att man är stolt över det och det men jag tycker faktiskt att det blir bättre och bättre. 
Något som dock känns lite fel är att jag faktiskt har utbildat Amoure, för så känns det inte. Alltså, om jag tänker på det idag så känns det nästan som att jag fick honom som han är nu. Hur konstigt låter inte det? Så känns det i alla fall. 
 
Kort sagt så måste jag lära mig att uppskatta det jag gör och inte tänka på det som inte gått lika bra. Det är svårt, men det är ett mål.

Kommentarer
Postat av: ylva

titta på bilder och filmer från den första tiden, och sen hur det är idag. då har man det liksom svart på vitt hur mycket bättre det är :) jag brukar vara jättenoga med att ha bilder och filmer från början, ger riktig självförtroendeboost!

2013-11-17 @ 08:55:35
URL: http://ponnyflickornas.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0