Tävling idag: Tankar

Idag är det då en LC:1 som ska ridas! Första den här säsongen! 
 
Mål
 
♦ Utan missar över 65%. Sist red vi på över 70% och tredje plats och gången innan det en andra plats på 65% så det borde inte vara några större problem, om vi har noll missar det vill säga.  
 
♦ Med missar, över 60%. Har typ bokstavligen suttit upp inne på banan och ridit genom programmet och fått över 60%. Och har aldrig (om jag minns rätt) ridit under 60% i LC så hoppas vi inte bryter det imorgon! 
 
♦ Att han är någorlunda avspänd. Det är så synd när han är rädd för vi förlorar otroligt mycket på det. Så ska bra försöka ta det lugnt hela dagen imorgon, ge honom tid och berömma mycket så borde han hålla sig i skinnet. Alltid spändheten som drar ner och ger missar. 
 
♦ Ha en bra form. Hans nacke och manke är i bra höjd men nosen kryper in ibland. Så halvhalter och rida framåt är det som gäller. Han ska vara riktigt pampig inne på banan också, visa vad vi kan! 
 
 
Kommer starta 11.20 och är näst sist, väldigt skönt! Är på utebana vilket är till Yngves fördel, hoppashoppashoppas att det går bra nu. Vi har haft sådan otur senaste veckorna och nu vill jag att det ska gå bra! Men gör det inte det är det inte hela världen heller. Då vår vi vila upp oss två veckor innan vi rider samma program igen! 
Sen kanske det blir en lagklass också eftersom det är Allsvenskan imorgon, beror på! Det vore roligt i alla fall :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Lycka till!

2013-05-11 @ 12:22:55
URL: http://hopelessdreaming.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0