Gömmargården utvärdering

Parkering:
Parkeringen var på två platser, en väldigt nära anläggningen som låg väldigt bra, och en som låg bara en liten bit bort. Dock låg det precis bredvid en sportanläggning där de hade fotbollsmatch så några hästar blev nog lite spända över det. 
 
Framridning:
Framridningen var i ett ridhus, 20x40 precis bredvid tävlingsbanan. Ljust och fint! Man kunde sitta i cafeterian och titta på eller stå på sidan. Gillade det skarpt! Kändes inte trångt heller. Fanns dock inga funktionärer där men de hade en speaker som pratade och sa till när man skulle göra sig redo osv och det fungerade bra!
 
Banan:
Utomhus, 60x20 bana. Låg väldigt ottitigt bredvid skogen på ena sidan och läktare på andra. Domaren satt i ett litet hus så det var inga problem. Tyckte banan var bra! Dock såg man inga hästar eller något där uppe så trodde Yngve skulle börja gnägga och tjafsa. Trots att en annan häst ropade konstant på honom var han duktig och behöll sitt fokus, duktig!
 
Cafeteria:
De var supertrevliga! Hade väl inte jätte mycket mat, men korv, hamburgare osv. De fixade faktiskt vegetarisk korv åt mig vilket gjorde mig glad! Thumbs up! Annars ganska mycket fika och det var billigt! 
 
Funktionärer:
Jätte trevliga! Första man blir mött av är att de är hur trevliga som helst i sekretariatet och förklarade allt och vart allt låg osv. Jättebra! Även de på banan, cafeterian, ja alla var trevliga!
 
Övrigt:
De hade en hästshop med massa kul att handla så det är plus! De hade även fasta starttider vilket för mig nästan är ett måste. Men de hade dock inte Equipe online vilket var lite jobbigt. Svårt att hålla koll osv. Dock var de snabba att efter varje klass uppdatera på hemsidan. Anläggningen låg nästan precis vid motorvägen vilket gör att det går snabbt att ta sig dit vart man än kommer ifrån, riktigt bra! 
De får FYRA av fem hästskor!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0