Då har man anmält till sin första LA!

Japp som rubriken lyder så har jag nu anmält mig till min första LA. Vi är nog egentligen inte helt redo för det än. Eller jo, om man räknar bort att han spänner sig osv. Men det kan gå bra, men det kan också inte gå bra haha. Har hört att domarna är ganska hårda som ska döma också. Men jag måste prova i alla fall. 
 
Inann dess ska jag ju till Vällingby, Solna och Vallentuna. Plus programridning och klubbtäling! Veckan efter hade jag tänkt mig åka på en till LA, men som det ser ut nu ska jag starta båda omgångarna i Allsvenskan så då rider jag det istället. Spännande, är så sjukt taggad, helt galet. Speciellt på nästa söndag då det bara är klubbtävling! Lätta klasser, ska bara ha kul!
Som vanligt är det ju flera Msv B ryttare i LBn men det är det ju hela tiden haha. Jag vill bara ha KÄNSLAN, då är jag nöjd. 
 
Yngve red ut med Martina idag då och han hade skött sig jättebra! Inte blivit rädd en enda gång, och haft alla hovar i marken hela tiden, DUKTIG! Känns bra, jag måste nog bara ställa om mig själv att han inte kommer att bete sig som han gjort då jag rider. Hon hade bara skrittat och travat lite så det blir perfekt inför morgondagens lektion!

Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Hur mycket tar du för dem? Är intresserad (:

2013-03-16 @ 20:07:32
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Malin

Det går säkert bra, lycka till!

2013-03-17 @ 19:12:19
URL: http://malinottenback.blogg.se
Postat av: Anonym

Fast inte rider väl ryttarna LB på samma hästar som de rider Msvb med bra resultat på?

2013-03-17 @ 20:54:50

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0