Trötter

Idag har varit en lång dag, men det gillar jag!

Det hela började med uppstigningvid sex för att ha utsläpp och fording, vilket gick bra. Betade Yngve medan mamma köpte frukost.
Sen red jag ut lillen på andra sidan vägen och det gick jättebra, så skönt! Mamma gick med med hundarna. Red hela tiden på helt långa tyglar och ville att han skullle strecka ut sig neråt. Han blev faktiskt inte rädd för något en ända gång, dock red vi förbi en ponny och då började han takta, men släppte då tyglarna helt, och han liksom travade på stället, såå duktig, för han vet att han inte får springa iväg. 

Sen red vi tillbaka och då galopperade jag honom lite på vår sida, runt våra hagar. Ville verkligen få ett tryck i honom och det fick jag, jätte härligt! Red även här i gaoppen på helt långa tyglar, han är så lydig! Skrittade av honom i skogen vilket uppskattades. Dock blev han rädd för en fågel i skogen, men det är väl inget nytt? ;)
 
Sen var det hem innan jag åkte till stan för att shoppa lite. Hittade lite kul och Linda min lillasyster fotade mig när jag kom hem! Nu är jag verkligen trött och ska upp sju imorgon, så blir att sova nu! Godnatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0