Dressyrträning

Dressyrtränade igår istället för senare i veckan eftersom det var väldigt svalt igår. Linda var där med och det är alltid kul att rida med henne så vi gick ner till ridhuset klockan 10 på kvällen haha. Kom inte hem förrän 23.30 haha.
 
Passet var nog inget att hänga i granen. Det är något som inte riktigt stämmer med galoppen. För bara någon vecka sedan gick han super i galoppen och nu har han jätte svårt att samla sig så skulle tro på en sträckning eller liknande. 
Traven var fin, men så fort jag ville sätta lite mer bakben och lite mer samling tjura han ihop, samma i galoppen. Så jag blev irriterad och han blev irriterad. Så tillslut släppte jag allt, skrittade ett tag och körde basic på en volt, och då blev han fin. Så avslutade där.
Tror dock att han är så här pga att han är lite trött och sen tror jag att det är något som sitter i kroppen någonstans. Han är alltid så arbetsvillig i vanliga vall så när det blir så här så tror jag det ligger i kroppen på honom. Vi ska ta ut massör och kanske kiropraktor, som vi gjorde förra sommaren. 
Bilden är suddig, men kolla på skönheten! Alltså kan inte få nog att titta på min lille kille, kan typ inte fatta hur långt han utväcklats, pluttis <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Hej, nu har jag en bloggtävling på min blogg där du har chansen att vinna en huva från John Whitaker!
_
Reglerna är lätta, kika bara på inlägget nedan och se hur du ska göra för att vara med.

http://dressyrponny.se/2013/july/vinn-en-huva-fran-john-whitaker.html#comment

Förlåt om du inte gillar såna här kommentarer. Ha en fortsatt trevlig dag!

2013-07-12 @ 09:53:33
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0