Svenskarna i toppform

Igår tog Rolf Göran bengtsson hem silver i  Zürich bakom segrande Luciana Diniz. Vi stalltjejer stod i stallet med mobilen i höpåsen och tittade ivrigt live på hoppningen. Rolf Göran tog hem 17 världscups poäng som behövs för att få tävla i finalen i Göteborg. 
 
Bakom Rolf slutade Henrik von Eckermann fyra i söndagens tävling – en framgång då han först efter återbud fick chansen och då gick ut som 14:e ryttare i grundomgången. På stoet Gotha lyckades han dock med det som ingen gjort före honom, en felfri runda inom maxtiden.
 
Tove och jag satt även hemma hos henne senare och tittade på eftersändningarna, dessutom njöt vi av alla nyhetskanaler som visade och hurrande för våra duktiga ryttare

 

Inte bara på hoppfronten går det bra, utan för er som missat det tog Patrik Kittel med vinst med Scandic i Världscupen i florida. Och som om inte det räkte tog Tinne hem andra platsen på Anton. 

Men det nöjde sig inte Tinne med, och dagen efter vinner Tinne med Anton på hela 84%, personbästa. Patrik hamnade två med 82%. Så himla kul! Heja Sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0