Kolik

Idag var ju tanken då att promenera Yngve eftersom han varit lite trött. Men halvvägs på promenaden började han bete sig konstigt. Han bettede sig ganska konstigt från början för han var väldigt lugn och avslappnad. Han brukar gå och naffsas, springa och spänna sig då vi promenerar men nu var det nästan som om någon gett honom lugnande. 
 
Han började i alla fall ställa sig som om han behövde kissa och så skakade hela kroppen. Första tanken var bara att han var kissnödig men han gjorde det gång på gång på gång. Så jag provade ge honom torkat gräs men han åt det inte (och han älskar gräs)
 
Så sprang till baka till stallet, som tur var inte så långt bort och stoppade honom i boxen. Martinas häst Zetta hade också kolik och hon tittade på honom. Direkt i boxen ville han rulla sig så det var bara ut ur boxen och börja gå med honom. Han bajsade i alla fall och det gick att gå med honom. Mamma och Linda åkte direkt till stallet då jag ringde och vi hjälptes åt att promenera. Sen fick han lite betforvatten och då piggna han till. Sen dess har han mått bra. Han har kissat, bajsat och han äter. Inte alls lika hängig. Mamma var tillbaka i stallet runt sju för att komma till honom och då var han okej. 
 
Får hoppas att det bara var tillfälligt, men orolig blev jag!
Mammas älskade bebis får aldrig bli sjuk!

Kommentarer
Postat av: mikaela

åh sånt där är läskigt.. Hoppas han piggar på sig :)

Svar: väldigt obehagligt eftersom det kan gå så himla fel :( Men han mår betydligt bättre nu! :)
Tove Nodemar

2013-01-27 @ 23:10:12
URL: http://mikzzan.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0