Amanda dissar

Ta inget personligt nu alla läsare! Det är bara mina åsikter ;) Skulle vara trist om alla tyckte likadant!
 
• Bruka hästar är inget jag tycker är dösnyggt. Det är liksom för "vanligt". Mina ögon faller liksom inte för bruna hästar även fast det kan finnas vissa som man dreglar över! Mörkbruna är fina men just den vanliga bruna färgen passar inte mig. 
 
• För färgglada färger är inte snyggt. Ibland kan det vara det om det är väldigt stilrent och blandat med kanske en annan färg som inte är så utstickande. Det kan vara fint om det är väldigt bra matchat osv. Men i helhet tycker de mindre utstickande färgerna är snyggare, vilken häst de än sitter på. 
Och rosa skulle jag ALDRIG kunna tänka mig på en häst, varelse sto eller inte. Jag hatar rosa, gräsligt!  
Ush!
 
• Jag stör mig på ryttare som rider för låga klasser. Alltså typ att man ligger på LA nivå och tävlar LC bara för att vinna osv. Men jag stör mig också så oerhört då ryttare ger sig på för svåra klasser. Det är ju deras problem egentligen men jag stör mig. Man kommer bara få dåligt självförtroende i så fall. Man ska börja på lägsta klassen och först hoppa upp en klass då man ridit stadigt över godkänt. 
 
•Det finns så himla många proffsbloggare där ute som suger på att blogga. De är med i Horsespot men skiter i att blogga på några dagar. Jag tycker att man som bloggare (om man är seriös) har ett ansvar att alltid se till att det finns inlägg. Men det är många bloggar som bara tar det på "skoj" och de läser jag inte.
Stor hiss till Dressyrmupparna som bloggar i alla fall. Även om de är bortresta, sjuka, mår dåligt, har annat att göra osv. De tar alltid ansvar, hiss! Så ska en blogg drivas, annars är det värdelöst. 
 
•Jag stör mig på för långa pösiga kavajer i hoppning. Hoppryttare ska ha så korta kavajer det bara går och de ska vara figursydda. I dressyren ska de också vara figursydda men där ska de vara långa. I hoppningen ska det vara korta tajta kavajer!
 
 Så ska de se ut!
 
• Har märkt att fler och fler klubbar har ljusblå på sina rosetter istället för mörkblått. Det är fult! Mörkblått ska det vara. Det ljusblåa ser så töntigt ut.
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Håller med på vissa. Men inte på färgglad utrustning. Det tycker jag är super snyggt, speciellt på mörka hästar ;)

2013-01-10 @ 19:55:49
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0