Vallentunas "Dressyrsatsning" Dag 1

Vill bara börja med att säga att lilla Yngve som nu för tiden har varit svårlastad gick rakt in på första försöket hemma, så skönt! Tror han var taggad. Ajuste för er som inte visste åkte jag och Yngve på Vallentunas så kallade dressyrsatsning, där klubbens ungdommar som tävlar dresyr får åka och träna inför allsvenskan osv. Väldigt kul och bra ide!
Vi kom dit och Yngve fick sin box och mat medan jag och mamma gjorde i ordning allt. Så mysigt ställe verkligen! Jag hälsade på alla och mamma åkte hem!
 
Vi började med våran personliga coaching. 
Vi satt då i grupp, och i vår grupp var det de äldre tjejerna som var med. Vi gick igenom våra förväntningar på kursen, vilka problem vi har, våra mål för helgen och mål för 2013 och diskuterade en del. Jätte intressant!
 
Sen var det en liten paus innan min lektion så då träffade jag Jennifer som höll till på Grana tidigare och hennes nya ponny som jag fick rida lite haha. De står precis bredvid Upprätta, där vi var, så det var ett passande tillfälle att träffas.
 
Sen var det lektionen.
Yngve var väldigt spänd på framridningen. I ridhuset ligger nämligen lägenheter vid läktaren och det lät väldigt mycket därifrån så han vart lite skraj men det gick över någorlunda under lektionen. Jag tyckte hans form var väldigt bra hela tiden, men han vart spänd bitvis vilket ledde till att han tappade sitt fokus på mig ibland. Det gjorde att jag inte riktigt fick de reaktionerna jag ville från honom men Anna sa bra ord om Yngve. Hon tyckte han var väldigt söt och hade bra gångarter som hade potential till att bli riktigt bra, speciellt galoppen, om vi får honom på bakbenen mer, så kul att höra!!
 
Tyvärr var mamma där bara under en lekton men hon tog inga bilder under passet och hon filmade inget. Blev ingen film eller bild faktiskt under någon av lektionstillfällena, men sånt händer. Om dag två kommer senare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ah! Gud vad du fick mig att sakna ridhuset! Red i det där från att det byggdes till i somras. Nu har jag bara ett 15x40 att rida i så saknar ytan! Dock saknar jag inte så mycket att stå uppstallad där, men ridhuset är asum!

2013-02-27 @ 21:32:50

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0