Lisalektion

Idag var det då dags för veckans träning!

Det blåste rejält idag och som sagt har ju Yngve varit rejält nervös senaste dagarna för allt men idag förvånade han mig som vanligt och var väldigt lugn, nästan för lugn! Han var faktiskt till och med trött och hade kanske inte hellust med träning. Men inte så konstigt då han inte vilat på en vecka. 

Jobbade i skritt en kvart och redan lite trav och galopp innan lektionen, som sagt väldigt trött. 
 
Men då lektionen började så sa Lisa till mig att tänka tvärt om, att han skulle vara pigg och då blev han det haha. I alla fall piggare en tidigare. Red lite på en volt och gjorde lite övningar för att få in bakbenen. Han kändes fin. Vi gjorde även lite galopp som kanske inte kändes helt 100 eftersom bjudningen inte riktigt fanns där. Vi gjorde även lite övningar där för att få in bakbenen.
Efter det tyckte lisa vi skulle rida igenom galoppen ur LA:1 vilket jag normalt aldrig tackar nej till men just idag kändes inte galoppen så bra men Lisa insisterade! 

Vilket var väldigt bra. Vi jobbade bara förvänd galopp och halvt igenom vilket är jobbigt för honom men det blev riktigt bra. Typ några av de bästa förvända galopperna någonsin. Från ingenstans laddade han till och tyckte det var jättekul, förvånansvärt. Super nöjd var jag i alla fall! Och trots att de lät i ridhuset på grund av att de blåste så mycket brydde han sig inte, DUKTIG!
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Sv: Jag mår bara bra! Hoppas du blir frisk!
Haft en bra fredag? :)

2013-02-08 @ 18:19:16
URL: http://hundtassarna.blogg.se
Postat av: Anonym

sv: Okej, hur mycket kan det kosta? Kram! :)

2013-02-08 @ 19:00:48

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0