Årsresumé

Blogg efter blogg fylls med sammanfattning av året som gått, i någon enstaka eller alldeles för många delar. 2013 var året som inte skulle finnas, då jorden redan skulle ha gått under. Om man nu var vidskeplig och trodde på Mayafolkets kalender.
En del bloggare höjer 2013 till skyarna, medan andra helst bara vill stoppa undan det gångna året i ett hörn. Att sammanfatta året månad för månad passar mig inte riktigt, men det kommer nog en liten lista på årets bästa stunder så småningom. Det gäller att se tillbaka på det man kan förbättra, men också allt som faktiskt är bra.
 
2013 har varit ett bra år, lite upp och ned men det har hänt mycket roliga saker och Amoure har utvecklats väldigt mycket, speciellt nu på slutet. 
Höjdpunkterna har nog ändå varit fälttävlanstävlingarna men framförallt vår P90-debut i Mantorp då vi vann Connemara-SM samt Lag-SM som var en rolig erfarenhet. Utöver det så var veckan nere i Skåne otroligt rolig. 
 
2013 har som sagt varit ett bra år, men jag hoppas ändå att 2014 kommer bli ett bättre år - och jag har en bra känsla än så länge.
Framridning till Lag-SM's hopprov

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0