Lördag 6 April

Dagen började med ett evigt väntade hos polisen (ojoj) haha nej jag fixade bara nytt pass eftersom mitt gått ut. Sedan drog jag till stallet. 
 
Äntligen hade vi lyckats få ut en slang till ridhuset så det gick och vattna, dock för hand. Så Linda, min syster bytte av med Moa och vattnade medan jag red. Efter bytte hon av med mamma och sedan bytte jag av med mamma. Dock tar det en väldans tid att vattna ett 60x20 ridhus själva... Sen hade vi intag och tog in alla hästar och sen jobbade jag, mamma och Linda med att rulla ihop slangen och lägga in den så den inte skulle frysa. Vi kommer behöva rulla ut den och koppla den och hålla på imorgon på morgonen x_x (den är typ 400 meter lång)
 
Sen lär vi behöva gå och vattna hela dagen så det går att ha lektion där senare på eftermiddagen. 
 
Men tillbaka till ridningen. 
Red utomhus som planerat barbacka. Började i skritt med skänkelvikningar, det gick jätte bra. Gjorde även lite bakdelsvändningar som börjar sitta bra nu. Efter det jobbade jag lite halter, ryggningar (som satt suveränt) och galopp från skritt. Allt var hur bra som helst. Red inte så länge för vill att han ska vara på hugget imorgon, men ha var så himla fin och som vanligt otroligt rolig att rida. Red utan sporrar och allt och han var hur känslig som helst, så det är ett bra tecken!
 
Jag hade egentligen massor med andra planer ikväll men pga allt vattnande och att vi har morgonfodring imorgon så fick jag tyvärr ställa in det. Så är det att vara stalltjej. 
Precis innan framridning till Vällingby. Fler kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0