Gårdagens dressyr: LB:1

Skrittade fram för hand innan jag satte upp! Han kändes pigg, busig och glad! Allt kändes bra tills jag började göra halter och då började han bråka. Han tog bettet, ville inte stå still, slog mot skänken osv. Jag blev väldigt irriterad eftersom det är ett moment vi verkligen kan och sista träningen själv innan tävlingen är det inte så bra om halterna inte fungerar. Men jag var envis, lät honom inte backa och väntade och väntade ut honom tills han gav sig. 
Blev betydligt bättre till slutet. Sista gången jag red LB:1an så gjorde han halterna jättebra! (Videon är första gången jag red igenom programmet) Så det var ju skönt. Får lägga lite tid på halterna innan tävlingen. 
Red som sagt genom programmet. Ända jag gör fel är att jag svänger in för tidigt i galoppvolten så det måste jag tänka på, och att han inte ska krypa ihop. Annars är jag väldigt nöjd med honom faktiskt. LB:1an känns jättebra och jag hoppas att det går felfritt på söndag. 
 
Yngve var med på hoppningen idag också! Det gick bra såg det ut som på videon som jag lägger upp senare, jag kunde inte delta eftersom jag sitter inlåst med matteböcker och andra uppsatser. Imorgon får han vila eller skrittas barbacka/promeneras. Beror på när jag lyckas komma hem. han har inte vilat helt på två veckor så kanske dags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0