Allt går så bra

Hejhopp! Jag ahr verkligen ett flyt nu och det är så himla skönt! Behövs verkligen när man går sista året på Gymnasiet. Jag klarade mitt teoriprov btw på första försöket så det var ju toppen, Yngve gick brilljant och en till väldigt rolig sak har hänt. Är så glad! Men mer info om det kommer senare :)
 

 
Vädret var verkligen urk idag så hoppades att Yngve var på min sida. Han fick äta innan vi red så han var lugn och inte stressad och nervös. Gick med honom 15 minuter innan jag satt upp. Kändes från början bra. Jobbar alltid lång låg och att han ska gå rätt ställt, jobba rätt med mycket övergångar innan vi sätter igång. Kändes fin hela passet, precis lagom liksom. Gjorde lite öppnor, super och skänkelvikningar super innan jag red lite program. Först red jag lite ur LB:1, typ uppridning, serpentiner och galopp. Det kändes så bra! Så fortsatte med LA.

Red LA:1 två gånger. Första gången gick det jättebra! Inga missar och allt kändes väldigt klockrent, han kan ju stärka sig mer och bli mer under sig i galoppvolterna och så, men inget att klaga på i formen han är i nu. 
Red den igen sen och det blev ännu bättre, känns så bra nu! LA:1 känns verkligen inte svårt, åh så skönt! 

Ända vi måste träna med är att han inte ska ha bråttom i ryggningarna, går lite väl fort. Men har valt att inte träna så mycket ryggningar för han blir lite förvirrad när han ska rygga och när han ska stå still. Men det måste tränas på, fast försiktigt!
Sötis efter passet! Imorgon blir det morgonfodring i regnet. Tror mamma rider ut en kortis med honom medan jag fixar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0