Lördag

I lördags fick jag faktiskt en väldigt roligt jobberbjudande!! 
Linda, deras familj äger Grana, jobbar hos Martin Ågevall, Ågevall Dressyr och frågade om jag ville komma och jobba där lördag 7-17.
Det känns ju hur roligt som helst och att faktiskt få jobba är ju en väldigt bra möjlighet. Fredag mådde jag bra men sov dåligt natten till lördag. Trodde mest det berodde på annat. På morgonen mådde jag väl inte 100% men var ju förkyld och trodde mest jag var trött. 
Linda var så snäll och hämdate upp mig så åkte vi mot Lejondal! Vi fixade alla hästar, fodrade, släppte ut dem och började mocka. Det var då jag började känna mig lite yr men fortsatte mocka på, blev bara lite långsam. 
Hela familjen låg hemma sjuka och både mamma och lillebror hade precis haft magsjuka så jag verkligen hoppades på att det inte skulle vara det. Men så klart bara för att jag fick chansen att jobba precis den dagen så blir jag magsjuk. SUCK. 
Men jag ville verkligen inte åka hem och mådde genast lite bättre efter att ha spytt så jobbade på med att lunchfodra osv. 
Jag hittade genast en favorit i stallet, Dream Boy M, stått på Lövsta tidigare. Han påminner så fruktansvärt mycket om Sofie Lexners Charming Boy som jag har lite som en favorithäst. Så det föll sig naturigt att jag tyckte om DB väldigt mycket. Och turen i oturen fick jag också möjlighet att skritta ut på honom, trots feber.
 
Det gick super och han var verkligen urgullig men efter det så var jag verligen inte i topp och märkte att jag hade ganska högfeber och var väldigt yr. Vi skulle skrittat fler hästar men det kändes dumt med tanke på att jag hade svårt att fokusera då jag stod på marken. Men jag och Linda böjade i alla fall ta in alla hästar och fixa dem. Men då hade jag så högfeber så jag visste att fortsätter jag att antränga mig kan det bli farligt (har jag lärt mig??) Så mamma fick hämta mig och det var kanske bäst för jag typ svimmade i bilen och har utslagen i flera timmar innan jag vaknade upp då jag fått i mig flera alvedon. Jag hade feber hela kvällen och kunde inte göra annat än att ligga i soffan och spy haha. 
Jag skulle ju följt med Tove till Nyköping men det föll sig genast att det inte skulle gå. Låg hemma hela söndagen också sjuk och nu är jag hemma även idag haha. 
Lördag fick Yngve vila och söndag red mamma ut på honom!
Finaste lilla (stora) DB! Hade inte bagat överhuvudtaget att köpa om man haft pengar 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0