Tyresö utverdering

Parkering
Ganska trångt men på grus/asfalt. Men det var aldrig så att det kändes trångt för vi var inte så många, nära till framridning. 

Framridning
Var på en stor utebana, väldigt bra och otittigt. Dessutom var det massor med funktionärer som hjälpte en att hålla koll på tid, de skrev till och med startnummer på banan på en stor whiteboard skylt så man alltid hade koll. Mycket bra!

Bana
I ett stort väldigt ljust och fint ridhus. Collecktingring var liksom nästan halva ridhuset, mycket bra! Det vra inte domarbord men nästan och publiken satt framför hästen. Inte så farligt tittigt! Mycket bra ridhus med en bra speaker och väldigt bra musik!!! (Fick rida till Coldplay HFHDSKFJ!!!)
 
Cafe
De hade som en liten grill men pizza, korv, hamburgare och ett cafe med lite fika men det ända jag kunde äta var en väldigt liten ostmacka så det sög lite! Alltså inte så mycket för vegitarianer. 

Övrigt
Mycket trevliga funktionärer överallt och över det hela var det ett väldigt bra ställe! De hade bra priser och så också. Det ända negativa var väll att många hade dåliga starttider men väldigt många timmar mellan sina hästar. De hade kunnat göra så att de som endast red en klass red först eller sist så vi andra som red två inte behövde vänta 6 timmar!
och en halv!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0