Nathalie hissar och dissar


Först måste jag hissa Effax leder combi som jag köpte på sthlm ridsport. Den är verkligen hur bra som helst! Ridstövlarna blir jätterena och glansiga. Såhär står det på flaskan ''Effax ledercombi är en helt ny kombination av mild rengöring och unik djupverkan. den fettfria lösningen tar bort den hårdaste smuts och ger bra läderkänsla''. Det stämmer till 100 procent. Så nöjd! 

Sedan vill jag också hissa en sko puts(?) från Kiwi. Den använder jag efter jag använt effax. Den är väldigt bra då den gör så stövlarna ser som nya ut! Varje gång jag använt dom här två sakerna så ser mina stövlar helt nya ut, hur smutsiga dom än var från början! 

Jag har denna fast i svart.


Jag dissar vanligt lädertvål. Den tar inte bort all smuts tycker jag, och så lämnar den alltid kvar lite skit så stövlarna ser inte speciellt rena eller nysmörjda ut efter. Upplever ofta att den lämnar kvar som streck. 



Effaxen kostar 159kr och Kiwi skoputsen kostar 69kr. Tycker det är värt att lägga några extra kronor på sådant och få som nykänsla varje gång stövlarna är smörjda!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Dags att utmana mig på bloggen! Kan vara vad som helst! Länkar till den/dom som skriver utmaningen/utmaningarna jag gör! :D

2012-10-05 @ 12:50:53
URL: http://jenniferuddh.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0