Mitt bloggskrivande

 

Mitt bloggade:
Hur är ni egentligen som bloggare? Finns så många olika sätt att skriva och förmedla det man vill säga.

Det finns bloggar som väljer att vara personliga och inte skriva något alls om deras privatliv och sedan finns det bloggar som väljer att vara privata och vara väldigt öppna.
Jag tror man måste hitta en balans för sitter man och säger ALLT om alla och vad man tycker (exempel kissie) så man bli ganska oomtyckt. Medan om man är helt privat så är ju bloggen faktiskt väldigt tråkig enligt mig.

Jag skulle säga att jag är en bloggare som är väldigt privat. Så fort jag blir upprörd eller exhalterad så vill jag få ut allt det på bloggen på en gång. Sedan håller jag mig så klart till hästar men jag är inte en såns om skriver att ALLA mina ridpass gick bra för det är urtrist. Alla ridpass går inte bra och allting i livet går inte alltid bra.

Jag tycker att man ska visa känslor och visa när det går dåligt på en blogg för vi  är alla människor och läsa om någon som är perfekt hela tiden är inte så kul faktiskt, det blir bara falskt!

Men jag undrar, hur tycker ni jag är? För jag har ju målat upp en bild av mig själv lite men tycker ni jag är för personlig eller för privat?


Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

sv; Oj, har glömt! Skickar snarast!

2012-10-24 @ 07:24:19
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0