Lisa lektion 5/10

Idag var Yngve inte lika explosiv men ändå lagom liksom. Inte så att han var seg men han var väldigt fin. 
Vi tränade först ökningar. Yngve och jag har ju nästan bara gjort ökningar på diagonalen men i LB:0 är alla ökningar på långsidorna. 
först förstod ha inte att han skulle öka men då red jag lätt och berömde så då blev ökningarna väldigt fina. Vi tränade även lite halter eftersom de blivit lite halvbra. Men det blev fort väldigt bra igen!
Sedan red jag igenom LB:0 för första gången och det gick faktiskt riktigt bra! Var typ inte en enda miss och Lisa tyckte det såg bra ut så det kändes väldigt bra. Måste bara tänka på att inte dra i tyglarna då jag ska samla upp honom efter ökade galoppen för då kan han bryta av. 
Sedan red jag LC:2. Det största problemet är att jag visar direkt om jag blir missnöjd och avslöjar för domaren fast det kanske inte alls såg dåligt ut. Men hela programmet gick väldigt bra! Är så himla taggad inför söndag faktiskt!
Lisa gav mig några tips om hur jag ska rida för de höga poängen och visade var flest gör misstag osv. Hon berättade även vad de domare som jag ska rida för gillar. Nu är jag riktigt förberädd! 
Här är video på LC:2 :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0