Hur hittade jag till Grana?

Tanken var ju att vi skulle stå på Stensunda där vi ridit andra hästar och det var även väldigt nära hem. Men de hade inte plats. Så vi kollade tror jag ALLA stall i hela Sollentuna och Upplandsväsby. Även alla stall i Bollstanäs. INGEN hade plats så vi skulle ju få hem lilla Orcus om bara en vecka. KAOS. 
Så sa Elin, som då var medryttare på London och red på Väsby att Grana var ett bra stall med fina hinderstöd minns jag haha!
Så vi åkte dit utan att ringa och allt och bara knackade på! Vi blev varmt välkomna och hade turen att det fanns en box. 
Tanken var att stå där tills det blev ledigt på Väsby eller Stensunda men Grana var så mycket bättre än alla stall vi tittat på så var har hållt oss kvar och är fortfarande kvar!
Grana är ett lagomstort stall med 37 (?) hästar tror jag. Bara stora fina boxar. Vi har ridbana, slinga, några terränghinder, stort ridhus och ridvägar lite överallt! Vi har också 4 olika tränare som tränar på gården olika dagar i veckan i både dressyr och hoppning. Och även väldigt många stora hagar plus ännu större sommarhagar!
GRYMT helt enkelt! Dessutom så är vi så himla många goa tjejer i stallet, så man har liksom inte bara hästen där utan sina vänner med!
 
Tack Sara för tipset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0