Här är jag om tio år

Det här är en svår rubrik att skriva utefter, men också riktigt rolig. Nu kommer jag skriva vad jag kommer göra de närmsta åren, alltså fram till detta tionde år (när jag är 26) för att ni ska hänga med i tankegångarna.
 
Jag går nu första året på gymnasiet, och ska gå ytterligare två år efter detta. Jag läser ekonomilinjen och det är även något sådant jag vill jobba med i framtiden.
När jag har tagit studenten vill jag plugga utomlands. När jag var yngre lutade det mot att åka till USA redan i tvåan men jag har kommit fram till att jag inte vill skjuta upp tvåan, måste ju gå om när jag kommer hem i vilket fall som helst. Nu lutar det istället mot att åka till England eller Skottland och plugga juridik eller ekonomi på ett universitet under något/några år. Jag tror att det är väldigt givande, särskilt inom de yrken jag vill jobba med.
Under dessa år vill jag lämna ut Amoure på foder (jag får ju ändå inte tävla honom) till en duktig tjej eller kille som vill satsa på fälttävlan, gärna har en gård med flera ponnysar och kunniga föräldrar.
När jag sedan kommer hem till Sverige (om jag gör det...) så vill jag börja jobba, eller plugga vidare. Jag kommer jobba några år och då är jag väl ungefär 25, alltså ungefär 10 år från och med nu.
Hur ser mitt liv ut då?
Antingen bor jag någonstans i Storbritannien eller i Sverige, tror jag, och beroende på var jag bor förändras ju allt väldigt mycket.
Om jag bor i Sverige och fortfarande har ett starkt hästintresse vill jag ha en liten gård, någonstans söder ut eller mer i centrala Sverige. Jag skulle vilja samarbeta med någon ponnyuppfödare och utbilda deras ponnysar. Utöver den lilla verksamheten vill jag jobba med juridik/ekonomi på deltid.
Bor jag i Storbritannien har jag ingen aning om hur jag vill ha det, jag tror att jag skulle bli en riktig karriärskvinna då, haha! Något bra jobb som ger en bra inkomst antagligen.
 
En sak jag kan säga är i alla fall att jag kommer ha ett gigantiskt kök i mitt hus, oavsett var jag bor. Så är det bara ;)
Rubriken var föreslagen av Stina.

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha det kan jag tänka mig att du kommer ha ett stort kök tove :D

2012-10-19 @ 17:22:39
URL: http://mingus.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0