Farsta Ridvänner LC:2, LB:1

Vi kom dit och lastade ut och gick till ridhuset. Red dock fram lite på utebanan eftersom han är lite busig i början så lät honom galoppera av sig där istället för i det lilla ridhuset. 
Red sedan fram och han kändes jättefin! Första fokuset var att få honom koncentrerad och avslappnad. Men sedan kändes han super och hans ökningar var magiska. Det ända var väl att galoppen inte kändes helt hundra men det är inte ofta den gör det haha. Red fram ganska länge, ungefär 40 minuter.
Inne i rihuset var han spänd till en början för alla klappade händerna och han blev lite stissig. Men det släppte och jag fokuserade på att jag skulle vara avslappnad. 
Ritten gick väldigt bra och det kände jag redan efter första diagonalen att det här blir nog bra för vi hade liksom ett flow. 
Han var inte helt så explosiv som jag vill ha honom men han var väldigt nära så ändå väldigt bra! Allt gick felfritt förutom sista ökningen där han fick för sig att det var något farligt i hörnet (mongo) så han stannade. Trots det kammade vi hem 65% och en andraplats!!! 
Tänk om vi inte fått den där 3an från stoppet!
Var super nöjd och var nästan tårögd. DUKTIG HÄST!
Vi hade bara ca 40 minuterpå oss innan nästa start så gav honom lite betfor innan jag hoppade upp. Men nu var han mycket tröttare och det märktes i galoppen. 
Inne på banan blev det inte lika mycket flow och jag fick jobba honom framåt väldigt mycket. Det visade sig i galoppen där han kickade. Sen stannade han i det andra hörnet mongo haha. Så inte alls lika bra men ändå helt okej! Hade kanske hoppats på att få 60 men fick 58.9 och det var inte så bra ridet alls så det var rättvist! Åkte ändå hem glad!
Tussie, londons nya ägare var där och fotade lite så lite bilder kommer! :)
 

Kommentarer
Postat av: Julia och Moa♥

Fin blogg! var gärna med i veckans blogg.:)

http://ponnyryttaaree.blogg.se/2012/october/veckans-blogg.html#comment

2012-10-21 @ 20:56:53
URL: http://ponnyryttaaree.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0