Dagens LB:3 träning

Idag var det LB:3 träning i ridhuset som sagt! I början var han väldigt korvig haha. Han var lite överallt, gnäggade, pratade och krafsade med benen. Svårt att förklara men han beteede sig nästan lite hingstigt. Mamma och jag bblev till och med oroliga och kollade om han var halt XD Det var han så klart inte och han slutade korva sig då han fick röra sig så han hade förmodligen bara överskotsenergi. 
I helhet idag var han ganska spänd och stel. Det har ju ösat ner regn hela dagen så han har förmodligen bara stått still och varit lite kall. 
Han kändes dock väldigt fin och jag bestämde mig från början att vi skulle rida igenom LB:3 helt utan missar. 
Jag blev sjukt irriterad vid en punkt då vi skulle göra halt och hälsning och han ALDRIG stod helt på alla ben utan vilade på ett, tog ett seg bak eller gick fram för fort. Vi har aldrig haft problem med det så gjorde om programmet från varje gång vi gjorde en miss. Tillslut gick det helt felfritt! Det som shockade mig var att det är ju två trav ökningar och svår galoppdel men han satte de faktiskt väldigt bra! Så är väldigt nöjd och ganska lättad. Ska bli kul att rida LB:3!
 
mamma filmade tror jag så ska se om det finns film att lägga upp (:
Här är några från framridning:
 
l
Och här är resten, tyvärr fotade mamma bara första kvarten då jag red så blev inte så många bra, utan de bra var i slutet!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Ser bra ut! Vad har din mamma för inställningar på kameran att få bra bilder? :)

2012-10-31 @ 09:24:40
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0