Mål inför tävlingen imorgon - Högvreten LA:1

  • Först och främst att jag inte ska rida fel. Att vi ska rida runt programmet, och att jag inte ska göra fel för oss! Men jag lär kunna programmet då jag sprang det i ridhuset efter hoppträningen igår,haha! Sen har jag också lätt för att lära mig program, vilket är väldigt skönt!!
  • Att hon ska hålla galoppen i galoppdelen. Det är en ganska svår galoppdel i LA:1an och Korvete har ganska svårt att hålla galoppen i 15 metersvolter bara, och nu är det liksom 10 metersvolter vi ska rida imorgon. Plus att det är förvänd galopp en sträcka. Så skulle bli jätteglad om hon håller galoppen! Om inte, så gör det inte så mycket, då jag inte ALLS har något mål att vi ska vinna osv. Kör bara för det ska bli kul!
  • Att vi ska få till bra skänkelvikningar. Men vi tränade mycket skänkelvikning på lektionen i tisdags, så är rätt säker på dom!
  • Att hon ska klara ryggningen! Är inte alls säker på om hon kommer det. Då jag försökte rygga henne i tisdags, men hon lyssnade inte alls! Så mycket träning på ryggningen på framridningen imorgon. 
  • Att vi ska ha kul! Det är det viktigaste av alla mina punkter,helt klart!
Superkul ska det bli! Heja mig och Korvete!!

Kommentarer
Postat av: Malin

Lycka till! :)

2012-11-17 @ 20:22:02
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0