Lisa träning i fredags

Då jag red för Lisa i fredags var Yngve väldigt pigg. Dock tränade vi mest i skritt och började med lite olika skolor. Vi har ju börjat gå igenom massor med nytt för Yngve. Sist ryggningar men nu börjar vi göra lite ordenltiga öppnor och slutor. Vi har ju gjort på rakt spår men nu gjorde vi på böjt och diagonalt spår vilket blir lite svårare eftersom rumpan kan åka lite som den vill. 
Vi tränar ju väldigt mycket skänkelvikningar också och för varje vecka utväcklas han helt enormt. För bara tre veckor sedan kunde han knappt flytta i skritt och nu bara flyger han iväg om man rör honom. Även fast han fortfarande är svag så går det fort fram vilket är jätte kul!
Vi tränade lite delar ur Msv C:2 och tog några varv i galopp och i ena varvet bara fög han, så fiiiiin!!! Andra var lite svårare men då var han trött också.
 
Lisa sa i alla fall att han utväcklas hur mycket som helst på väldigt kort tid och att vi är duktiga vilket kan vara skönt att höra ibland då allt inte är perfekt haha. Hon sa även att vi bara lär plocka massor med rosetter i LC/LB i vår. Och det hoppas jag! Bara han håller sig i skinnet haha. 
 
Blev glad i alla fall. Nu i detta november mörker så blir allt så omotiverande tyvärr.
Förmodligen världens finaste lilla häst i världen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0