Lagtävling

Som Tove sa hade vi lagtävling i helgen där jag agerade lagledare! Jag är såååå stolt ändå över alla som ställde upp! Det var lite synd att Linda O strykte sig och Lollos Goldie blev halt så vi var ett lag på tre av möjliga fem. 
För min Linda och Yngve gick det inte så bra för men det var väl ingen shock direkt. Det blev väldigt stressigt men Linda red bra på framridningen och Lollo var med och hjälpe henne. Han hoppade allt och verkade helt ok trots att det var både kaos på banan och på framridningen. 
Han hoppade första på första försöket men sedan gick det inte mer tyvärr. Vi har lite planer inför hoppningen och så och hur vi ska lösa det men det kan jag ta sen. Dressyren är väl största prioritet eftersom han tycker det är roligast. 
 
Tove red också super, synd bara att hon dritta av haha ;) Men som Tove sa, Amoure var så duktig och det sa jag också innan hon gick i på banan till henne. Han skötte situationen väldigt väldigt bra på framridningen. 
 
Johanna var så klart super duktig också med Mary. Hon tyckte inte riktigt Mary lyssnade på henne men de levererade nolla, så det var jättekul! Den ponnyn hoppar ALLT och ALLTID. Helt sjukt!
 
Aja roligt var det i alla fall! Och visst var jag snygg? HAHA
 
Tack Sara för bildena och för att du hängde med och stötta!
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Bästa utklädnaden, ni borde fått pris!

2012-11-27 @ 18:28:20

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0