Energiboll till häst = bra

Idag har varit en låång dag som tisdagar vanligtvis är!
 
Upp klockan sex, mötte Sara (med Mingus) på tåget vilket var jätte trevlig, sedan skola hela dagen, dock kunde jag faktiskt åka hem vid 16.00 istället för 17.30 vilket var skönt. Väl hemma var det att pusta ut 20 minuter innan jag fortsatte med detta eviga mattepluggande. Har konstant pluggat matte överallt i en veckas tid, men det är faktiskt kul! (Matte prov imorgon)
Sedan kom mamma och vi åt mat innan vi åkte till stallet. Sedan var det hem igen och jobba matte i en timma och nu sitter jag här!
 
Tillbaka till ridpasset.
Det blev väldigt sent idag men det gjorde inte så mycket, var själv i ridhuset vilket var ganska skönt. 
Yngve var ju så klart orolig och gnäggade massor och var lite barnslig men han jobbade på bra så han fick vara barnslig. 
Han var verkligen en liten bomb idag och jag fick jobba mycket övergångar men det var roligt. Han ville bara framframfram!
Gjorde mycket flyttningar som skänkelvikning, öppna, sluta, bakdelsvändningar och så. Han var jätte duktig och var kvick för skänkel. Sedan gjorde jag massor med tempoväxlingar. Frisk trav till samlad och samma i galoppen, han var suuuper och några gånger blev galoppen så där magisk!
Red på lite mer på sånt vi tränar på. Mer öppna, sluta, skänkelvikningar, ryggningar osv. Tog även galopp i slutet med 10 meters volter, halter, förvänd osv och han var klockren hela tiden. Väldigt väldigt duktig häst idag faktiskt. Det ända att klaga på var att han ibland kunde spänna sig lite och någon enstaka gång släppte bettet och gick lite bakom lod men bara att göra någon övergång så försvann det. 
 
Det var i alla fall väldigt roligt att rida idag! Yngve hade bakbenen med sig hela tiden. 
Litet klipp från idag (:

Kommentarer
Postat av: Mikaela

oh herre va bra han går! :D Super fint :)

2012-11-28 @ 00:10:59
URL: http://mikzzan.blogg.se
Postat av: Matilda

Så duktiga ni är!! :D
Om du vill ha en länk inför mina 60+ unika, så klicka in på länken nedan och följ instruktionerna, men bara om du vill :) Skulle bli jätteglad! Kram, Matilda.
http://pussmulen.blogg.se/2012/november/julkalendern.html

2012-11-29 @ 15:41:15
URL: http://Pussmulen.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0