Nytt från Havrepappan

 

Jag kom med!

04 MAJ 2012

Kommer ni ihåg att jag ansökte om att få vara med i Ponnyakuten 4 för några veckor sedan? Igår kom ett hett efterlängtat svar från Ponnyakuten, och det var positivt! Jag är uttagen till castingen tillsammans med Degas. Vi är så glada över att de tog vårt problem på allvar.

Havrepappa och Degas

Jag har svarat att vi gärna kommer, men jag har ett problem. De kräver att vi skall visa upp vaccinationsintyg, pass och ett veterinärintyg innan vi lastar ur Degas ur transporten på castingen. Jag tror att det svåraste blir att hitta en veterinär som kan besiktiga Degas innan nästa vecka.

Frågan är om Degas ens kan passera en besiktning eftersom hans huvud hela tiden trillar av käppen som det sitter på. Jag tror vi får köra en ”fuling” och fylla hans huvud med kontaktlim innan besiktningen. Är det någon som vet vad det är för karenstid på kontaktlim i huvudet?

Det står också i informationen att man inte får ha någon utrustning med loggor på eftersom det skall visas i SVTB. Det var ju en evig tur att jag blev osams med tanten i kassan sist när jag skulle köpa en svindyr linda med stor logga på till Degas. Tydligen så såldes de bara fyra och fyra, och hon i kassan förstod inte alls varför jag bara behövde en linda.

Här är mailet som kom från Ponnyakuten i sin helhet, Degas blev lite ledsen när han läste att de kallade honom för träig, men efter att jag hade förklarat en stund så blev han glad igen och såg fram emot castingen. Mitt svar till Ponnyakuten är självklart också med.

Casting Ponnyakuten
from: Ponnyakuten [email protected]
till: [email protected]
datum: 3 maj 2012 14:16
ämne: Casting Ponnyakuten

Hej Havrepappa!

Tack för din ansökan till årets träningsläger Ponnyakuten.
Vi är skeptiska till din ålder men vi tycker att ditt problem känns viktigt att ta upp. 
Dels din rädsla och dels din häst som vi tycker verkar vara lite väl träig för dig.
Du är välkommen till vår uttagning och bifogat hittar du vidare information.
Läs informationen noga och vi önskar svar från dig senast 7 maj.

Vi ser fram emot att träffa er!

Bästa hälsningar, Ponnyakuten



HAHAHAHAH jag dör varje gång jag läser hans inlägg. HEJA HAVREPAPPAN!
image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0