LC:n

Mellan klasserna fick Amoure stå i transporten, första gången han får göra det så jag trodde att han skulle vara väldigt jobbig när vi tog ut honom igen men han var lugn och snäll :)
Sadlade och satt sedan upp, skrittade runt en liten kanonkula. Haha. Helt plötsligt fick han något ryck och skulle göra ett skutt, springa iväg eller liknande. Man märker när han tycker att det behövs action ;)
På framhoppningen var han heltokig! Bockade runt, reste sig halvt osv. Men hoppade annars fint. Men det är också härligt när han tycker att livet är så roligt :)
Red in på banan sedan, kollade runt lite och fick sedan startsignal. Satte en bra galopp, seglade över hinder 1, 2 och 3, landade i rätt galopp och var jätte fin :)
4-5 var en snett-igenom linje. När jag rider mot fyran märker jag att en funktionär blockar 5an och jag vill förstås ge Amoure de bästa förutsättningarna så jag ropar "akta!" vilket gör att Amoure blir lite förvirrad och river fyran rätt rejält, men funktionären hinner flytta på sig.
Han blir därefter lite spänd så hoppar sexan i korsgalopp men sjuan och åttan flyter på bra. Hoppade alla titthinder :)
Skönt att vi avslutade med en bra runda, nedslaget hade vi kunnat undvika om jag varit mer fokuserad på honom, men jag ville inte rida på funktionären heller. Suck.
Mot fyran hör man hur jag ropar "akta", haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0