Arab damp

Idag skulle jag rida lektion. Det blåste väldigt mycket och lät i hela ridhuset. I början då jag ledde honom gick det bra men sedan bara drog det iväg. Allt från att han skenade runt mig, halv stegrade och annat. Saken var den att det lät inte ens speciellt mycket just då han var nog bara uttråkad. Vi fick gå runt med honom eftersom han var för busig att sitta upp på. Då Lisa kom så longerade vi honom. Det var bra för då fick han bocka/busa av sig. Han var som en bomb idag haha.
Jag red sedan, han har nog aldrig varit så pigg med mig men han gjorde ingen då i alla fall. Red i trav serpentiner m övergångar och 15 m volter. Då var han super duktig men hur pigg som helst. Galoppen gick också super. Han bara rullade på i en 20 m volt. Han som brukar sakta av efter ett varv men idag kunde han ha hållt på för evigt typ haha. Efter på långa tyglar blev han lite halv crazy också men det gick bra. Imorgon blir det hoppning så hoppas han får göra av med en del energi då.
Efter skrittade jag ut barbaka på Oreo med Linda och Gracie. Gick super. Vi travade och galopperade på ängen också, de tyckte nog de var super kul! Då hade det slutat blåsa lite också.
Så här fina var mina stövlar idag innan och efter jag smörjt.
Inga andra bilder men i helgen då får ni vänta er en hel del bilder!
image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0