Tävlingstorsdag och Yngve drömmar

Haha, innan jag går in på mitt inlägg så måste jag berätta om min dröm inatt. Yngve skulle ha hovslagare idag hörde jag igår och det etsade visst fast sig i mitt huvud. Jag drömde att jag skulle passa hovslagaren med honom, men när Maria kom för att sko så hittade jag inte Yngve någonstans, sprang i hagen och mellan alla boxar, men ingen häst. När jag kom tillbaka till Maria så suckade hon och sa att han hade stått i sin box hela tiden och jag var så förvirrad, för det hade han ju inte gjort tidigare. 
När han var skodd (på tre hovar endast av någon anledning) så skulle jag ta ut honom i hagen, men det gick inte. Det var alltså fysiskt omöjligt, när jag kom nära boxen så frös typ tiden. Haha, så jobbigt. 
 
Jag hoppas att Yngve var på plats och inte fastnade i sin box imorse! 
 
Idag så ska jag köra Juni och Jennifer till tävlingen på Väsby! Oscar skulle egentligen också varit med, men det blidde inte så. Jennifer öppnar tävlingen genom att starta allra först, så vi åker någon gång vid halv fyra skulle jag tro. Innan dess så ska jag hinna göra något med båda mina hästar.
Oscar har hoppat och sen gått dressyr i två dagar så han får chilla i skogen idag (om det inte är för blött). Ut ska vi iallafall! 
Jag hade tänkt tvinga Jennifer rida Zetta idag för att spara tid, men jag funderar nu på att rida lite dressyr på henne istället. Jag skulle vilja få igenom mer sidvärtes på henne också. Vad är då bättre än en av mina favoritövningar, haha! 
 
Man rider den som serpentinbågar, men istället för att rida rakt över medellinjen så flyttar man hästen lite utåt istället i en liten tvärning. Jag tycker om den här övningen, den har aldrig svikit mig iallafall. Superbra för att få loss nacke lite och "mjuka" upp den lite. Det här är min plan för Zetta idag iallafall, vi får se hur det går. Det kan hända att hon blir sur och tycker att jag vill för mycket, men då gör vi den bara i skritt. Det resultatet man får av övningen vill jag ha på Zetta så vi ska prova iallafall! 
 
Jag tror faktiskt jag gör så att jag rider dressyr på henne, blev mer taggad nu när jag tänkte på övningar och grejer. JAPP! 
 
/Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0