London resa

(Var meningen att jag skulle lägga upp flera inlägg idag, tidsinställda men blogg.se ville inte)

Tänker skriva ett inlägg som inte handlar om hästar utan om min resa!
Det började med att jag och Erik reste till skavsta för att flyga ner till London. Väl där hittade vi vårt lite för fina hotell och kollade Oxford street en snabbis. Vi la oss tidigt eftersom nästa dag skulle bli en stor dag!
Vi kom till Emirates Staduim och satte oss för att köa och vi var FÖRST i vår kö. Det var typ 15 ingångar till arenan men vi var bland de allra första!
Vi kom även in först av alla och klantigt nog klamrade jag fast mig vid fel ställe av staketet så vi hamnade inte riktigt precis imitten, men nästan!
Hela konserten var som en dröm, helt galet och jag grät. Efteråt gick jag och Erik längst gatorna tills vi kunde åka tillbaka till hotellet. Jag var lycklig!
Där längst nere bland 60 000 stod vi.

Lördag gick vi och shoppade och hade det kul, var fortfarade helt chockad och drack kaffe på starbucks. Vi åkte senare för att möta upp våra vänner, Jenny och Emma. Vi åkte tillbaka till Emirates och försökte ta ut våra biljetter. Det gick inte, vi kunde bara ta ut dem klockan 13.00 på stället vilket betydde att vi inte kunde köa. Vi åt finmiddag och sov.
Söndag var det väl dags för att kolla in liksom sevärdigheter så jag och Erik åkte mot London eye osv. Där var det KAOS. Det var 60 år som drottningen suttit som drottning så typ HELA europa var där och vi fastnade i fela timmar i både spöregn och i tunnelbanan.
Aja vi han se lite i alla fall.
Efter det landade Sandra och jag flyttade över till hennes och mitt hotell. Vi sov och gick upp vid nio för att se Coldplay, IGEN.
Väl där köade vi till biljeterna och jag ville göra en fin skylt!
vi hamnade som typ 40 i vår kö med 15 andra köer med lika många. Vi hade även oturen att hamna så långt från scenen som möjligt men då portarna öppnades smet vi förbi alla andra och jag sprang och skrek in på arenen och tog nästan en lika bra plats som fredagens konsert.
Jag såg dem änu en gång och grät, drömde mig bort och dog. Chris och Jonny såg vår skylt och blev glada, då grät jag ännu mer.
Jag och Sandra sov länge, åkte upp drack kaffe på starbucks, shoppade, kollade Kings cross och åkte hem med Coldplay i öronen.
Kolla efter 2,5 minuter så får ni se på ett och annat. Som sagt där nere längst fram stod jag och grät.
AJA så så bra har jag haft det men nu måste jag tillbaka tillbaka till verkligheten! Men jag ska se dem igen snart men saknar dem redan!
image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0