Dagens härliga ridpass

Jag var lite rädd att Yngve skulle vara seg idag så spenderade framridningen ute med att göra uppmuntrande övnigar så som att överaska honom hela tiden så det inte blev tråkigt. Testade även att göra lite halter men mest att jobba med sitsen och få honom känslig. 
Då jag gick in på ridbanan fortsatte jag med det i 5-10 minuter bara så ha skulle behålla det inne på banan och då blev han välsigt positiv och glad! 
Började med att rida massor med övergångar för då kommer han igång bäst. Han blev faktiskt väldigt fin! Gjorde även flera halter som han satte väldigt bra. 
Det var ganska mycket galopparbete idag. Började med lite enkla byten, super! Sedan ökad galopp och förvänd, super! Efter det lite inridningar i galopp, super! Haha min häst är bäst! 
Efter det tog jag lite ökade trav som också var hur bra som helst! 
Sammanfattning: Han var riktigt fin och ihop, gjorde allt jag bad om, såndär känsla så man bara ler då man rider! Han är helt enkelt BÄST!
Sara är bäst och fotade hela tiden!
Bild från idag, fler kommer!
Det roliga är ju att för bara ett halv år sedan kunde han knappt galoppera och om han gjorde det travade han typ med bakbenen medan nu kan jag nästan vända honom på tvären i galoppen, rida samlad galopp, byten, fövänd, galopp till halt, galopp från halt! Han har verkligen blivit så himla duktig och det är så himla ROLIGT att  kunna börja göra svårare saker bara för att han är så fin! ÅH <3

Kommentarer
Postat av: Sara

Ni är så fina och du är så duktig som fått Yngve så fin! hihi tack men du är bäst :D <3

2012-06-23 @ 00:34:39
URL: http://tvaryttareenponny.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0