Liten ursäkt

Förlåt för att jag inte har bloggat så bra i måndags, inget igår och inte så bra idag än. Jag har haft två ruskigt dåliga dagar med en massa bråk så jag har verkligen inte haft någon blogglust, MEN nu har det löst sig så hej, haha. 
 
Zetta har faktiskt fått vila i två dagar. Hon var som sagt bråkig i söndags och jag bara kände det måndag/tisdag att om jag skulle sitta upp på så dåligt humör som jag var på och börja bråka så skulle det bara bli dåligt. Om jag var grinig, hon började bråka, jag skulle tappa tålamod.. Nej, ingen bra idé! Hon är ändå så pass känslig så hon skulle ta illa upp i flera dagar säkert. Jag har tagit in henne och haft borstningsterapi och klappmys. Jag har inte ens velat träna nh med henne för jag har varit på just så dåligt humör, inte kul! Men vi har borstat och myst, det har iallafall varit väldigt trevligt :) 
 
Oscar har gått däremot, i måndags var det slingan barbacka igen i skritt och trav. Han kändes helt okej, men jag hade inte så mycket krav, bara red runt och gjorde många övergångar. 
Igår så red jag på ridbanan med honom. Alltså ja, han kändes lat faktiskt. Han gick helt okej, men han gjorde ingenting självmant, så himla oambitiös. Jag fick typ bära fram honom kändes det som, det var tungt och trögt. Väldigt, otroligt inte likt Oscar. Han fick en liten ponnyspark till och med, haha och då gick det faktiskt lite bättre. Galoppen var det bästa igår där var han klart finast. 
 
Idag ska Zetta ridas på slingan och Oscar och jag ska träna för Lisa! Det har jag längtat efter! :D 
 
 
Två gamla bilder på Oscar! :) 

Kommentarer
Postat av: Tussie

Hej, delta gärna i tävlingen "Önskeinläggen" på min blogg! Tipsa om något du skulle vilja läsa om, och dem 3 bästa önskemålen uppfylls och dem 3 bloggarna får varsin länkning i menyn i ett helt år! Bli länkad och ta en del av mina 100+ läsare per dag. Lycka till!

http://londonryttaren.blogg.se/2012/july/onskeinlagg.html#comment

2012-07-25 @ 14:13:33
URL: http://londonryttaren.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0