Liten häst

Jag har länge funderat på det här med att ha en väldigt liten häst. Jag har alltid sätt det som en nackdel. Att vi är "dåligare" än alla andra för att de stora hästarna på 170 cm har typ sex gånger så stora steg som vi har. 
MEN sen har jag faktiskt tänkt annorlunda.
I och med att min häst är mindre än alla andra och ÄNDÅ rider på samma resultat är han ju faktiskt mycket duktigare tycker jag! Att vi gå in på banan och folk tror att jag rider ponny och sen rider jag på samma procent då tycker jag verkligen att jag ska vara stolt och INTE besviken över att jag inte är bäst.
 
Jag är övermedveten att vi kommer att bli "Bäst" haha. Då menar jag i de lätta klasserna. För då man rider honom, det går liksom inte att beskriva känslan. Han gå verkligen så himla fint. 
Sen har han ju ALDRIG gått dressyr innan jag fått honom. Och han kunde inte ens fatta galopp med mig. Men nu rider vi enkla byten, inridningar i galopp, galoppsamling och mycket mer! Han gör allt perfekt hemma och ha tycker dressyren är så himla kul. Då vi kommer ut på tävling nu så blir han övertaggad och vi lyckas alltid få in en liiten miss. Men han går fantastiskt och det tycker dommarna med! Han är helt himmelsk och jag vet att min lilla lilla häst på 153 cm kommer att lysa på banorna där ute! 
Dessutom kommer det vara mycket mer häftigt att rida in och vinna på en liten häst som man tagit dit själv en en person som redan rider på någon annans stora häst efter Briar. 
 
Lite skillnad på så kort tid ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0