Jag lever, det är lugnt!

De två senaste dagarna har varit galna av saker jag behövt göra och jobb, men idag så är jag ledig och hinner förhoppningsvis blogga lite också! Annars så är det hoppning, jobb på slingan och picknick! 
 
I förrgår när jag hade mission-impossible dagen så hann jag faktiskt rida båda hästarna ändå, men det blev sent, haha. Och så spelkväll på det. Jaja! Hästarna fick båda gå på slingan och svettas lite iallafall :) 
 
Och igår så red jag på utebanan och bara motionerade dom. Igår hade jag en väldigt seg dag, jag hade ingen motivation riktigt. Så kan det vara vissa dagar, så jag hade inga höga krav alls. 
Zetta var först ut. Jag började med att arbeta henne i skritten, gjorde någon framdelsvändning och halter. I traven lät jag det bara rulla på och ville bara att hon inte skulle skjuta ut vänsterbogen och att hon skulle gå i en låg form. Det gick helt okej, haha, har inte så mycket mer att säga om det. Galoppen däremot var kaos! Haha usch, det gick sämst. I vänster galoppen så skjöt hon ut vänsterbogen och trängde in. Fort gick det och väldigt hackigt kändes det. Jag gjorde några fattningar och  försökte få igenom det liiite iallafall, men det gick sådär. Höger gick lite bättre faktiskt, men ingen höjdare där heller. Kort sagt så var det här inte ett av våra bästa pass, haha! Idag ska vi jobba på slingan och rida på ordentligt. 
 
 
Efter Zetta så red jag Oscar. Jag skrittade fram på ovalen och jobbade sedan på utebanan med honom också. Jag började med framdelsvändningar och sidvärtesrörelser för att få honom mer lösgjord. I traven så joggade jag runt på stora volter och spåret med många övergångar. Jag jobbade lite med att flytta honom utåt i volterna för att stretcha lite. Han ryckte till lite ibland, men annars funkade det bra. Sen galopperade jag lite i båda galopperna vilket kändes bra, där var han fin! Pony <3
 
 
/Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0