Dagens Falsterbo

Det började med att vi åkte på Falsterbo och jag blev helt vild haha. DÄR vill jag bo! Allt är typ hästanpassat på hela ön (?). Till och med fanns det bredvid alla trotoarer troroarer gjorda för hästarna (!!!!) 
Dessutom ligger alla hus vid havet och är så sjukt fina. Där ska jag bo!
 
Men då vi kom dit blev jag galet taggad men som vanligt tar min mamma inte så mycket ansvar så hon har ju då inte köpt några biljetter och biljetterna var slutsålda till hoppningen idag och alla biljetter på lördag. Så jag är lite sur. Har man åkt i sju timmar för att se något vill man ju se det. 
 
Men Vi fick till dressyren idag, och allt på söndag. Sen köpte vi inträde till alla dagar så imorgon ska vi stå och kolla på hoppning och dressyr och shoppa. Vi såg Malin Hamilton och Fleetwood som håller till på Vallentuna vilket var väldigt väldigt kul!! 
 
Men sen idag så gick vi igenom hela mässan och jag tog kort på några saker jag tyckte var väldigt snyggt!
 
Tredelade pannbad fanns hos charlies häst och hund. Börjar faktiskt tycka att det är riktigt snyggt men jag har ju ett tvådelat. Hade dock följt med hem om det fanns i vitt och blått så det matchat mitt tävlingsschabrak!
Haha det här är något som Tove nog hade gillat! Passar dock inte min häst så bra :/ 500 kr kostade det!
Något som Tove nog också hade tyckt varit kul att ha nere på slingan hos oss ;;)))) Gillar att mobbas
En boxgardin behöver jag! Den här var på rea men jag är nog mer förtjust i de från Horsewear, ska dit och kolla imorgon!
Lami-Cell hade ett väldigt fint Sverige dressyr schabrak. Ser inte så fint ut men jag älskade det!
l
Ett märke jag inte sätt tidigare som sålde en massor. Fy vad fint det var i alla fall. Snygga täcken och schabrak, kläder osv. Väldigt bra priset också!
Så såg det ut då vi gick! Dock hade vi tur med vädret. Det regnade i hela skåne men hela tiden i Falsterbo var det sol!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0