Åsiktsinlägg

HATAR människor som anmäler sig till en LC:1 då de ridit LA:1 på 71 % nyligen. 
Seriöst så blir det bara pinsamt då man rider runt på lätta klasser för att vinna och eftersom att alla vet det blir det ännu mer pinsamt för den som rider.
Speciellt nu när jag tävlar med vuxna och stora hästar tycker jag att det är väldigt väldigt omoget att rida runt på en LC:1 då man kan tävla medelsvår?? 
Dessutom blir det så jävla tråkigt bara för alla. Vad är meningen med det om man man ändå bara ska rida runt för att garanterat vinna? Eller aldrig kunna vinna för alla andras del? 
Har man ridit en LC1 över 70% rider man inte den igen. Har man ridit en LB:1 över 70% rider man inte den igen heller. Och samma med LA:1 om det inte är så att man skadat sig, eller haft en längre paus. 
Men seriöst! ridsporten är ingenting man sysslar med bara för att rida ärevarv, det handlar om att man ska utväcklas och gå uppåt!
 
VAD tycker ni?
Sånt här gör mig i alla fall väldigt förbannad!

 

Kommentarer
Postat av: Sara

När man kommer upp på LA så är det dom som ligger på 68-70% som är i toppen, så är det, om du kollar på tex dom GP dressyr så är det ju dom närmare 79 som vinner.
Det är tyvärr så det är, bara för att du ridit på 70%en ggn betyder inte att du rider på det igen, men när du ligger stadigt på 70+ ja då borde man fundera på att hoppa uppåt i klasserna, håller med dig där.

2012-07-14 @ 19:51:37
URL: http://sara-pajdeg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0